Φρατζέσκα Χανιώτη

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Χανιώτη Φρατζέσκα και είμαι γεννημένη το 1991 στο Περιστέρι Δυτικής Αττικής .

Ήδη από πολύ μικρή είχα αντιληφθεί πόσο με ευχαριστεί να φροντίζω τους ανθρώπους γύρω μου. Αυτό μετέπειτα φαίνεται πως το είχε αντιληφθεί και ο μέντορας που είχα , ο οποίος με ώθησε πια στο λύκειο να επιλέξω μία από τις επιστήμες υγείας. Όπως και έκανα….

Το 2009 πλέον φοιτήτρια στο ΑΤΕΙ Αθηνών της Νοσηλευτικής Β’ ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με έννοιες όπως νόσος ,ασθένεια κ.α

Το 2013 αποφοίτησα και μου δόθηκε η ευκαρία να ζήσω τρεις μήνες στην Τσεχία με το προγραμμα ERASMUS και να γνωρίσω το δικό τους σύστημα υγείας. Εκεί συστήθηκα με την νοσηλευτική κατ’ οίκον .

Ερχόμενη πίσω στην Ελλάδα άρχισα να χτίζω στο επιχειρηματικό πλάνο σε σχέση με την νοσηλεία κατ οίκον που θα άνοιγα, όμως μου έλειπε κάτι πολύ σημαντικό …η εμπειρία !

Από το 2013 εως σήμερα έχω περάσει από διάφορα επαγγελματικά μονοπάτια που με διαμόρφωσαν ως άνθρωπο και επαγγελματία .Απέκτησα την εμπειρία και τη δυναμική που χρειάζεται ένας επαγγελματίας υγείας .

Τους τελευταίους έξι μήνες δραστηριοποιούμαι στον Δήμο Φυλής στα Άνω Λιόσια έχοντας πραγματοποιήσει το όνειρό μου πια και προσφέροντας της νοσηλευτικές μου υπηρεσίες και γνώσεις με αγάπη και εν συναίσθηση προς τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον του.